Grafische skills

Grafisch vormgeven
0%
Webdesign
0%
Photoshop
0%
InDesign
0%
Illustrator
0%
Wordpress
0%
Fotografie
0%

Deze reeks aan skills zijn gericht op werkzaamheden rondom grafisch vormgeven. Van het maken van ontwerpen tot een technisch correct bestand waar drukkers/webdesigners mee uit de voeten kunnen. Hiervoor maak ik gebruik van Adobe software.

Wat betreft webdesign maak ik gebruik van WordPress (thema’s). Dit is een voorgeprogrammeerd Content-Management-Systeem waarin aanpassingen mogelijk zijn. Hierdoor kan een website gepersonaliseerd worden en sluit het aan bij de wensen van de opdrachtgever.

Voor fotografie heb ik een camera in bezit. Hiermee kan ik mooie foto’s maken. Mijn voorkeur gaat uit naar portretfotografie van mensen in een spontane en actieve houding.

Marketing skills

Mijn ervaring met de hiernaast genoemde marketingskills zijn nog niet op het niveau waar ik wil zitten. Het is mijn ambitie om hier op korte termijn meer over te leren en succesvolle marketingcampagnes in te richten.

Wanneer de mogelijkheid zich voordoet wil ik me hierin laten scholen.

Search Engine Optimizing (SEO)
0%
Search Engine Advertising (SEA)
0%
Marktonderzoeken
0%
Google Ads
0%

Office & andere programma’s

Outlook
0%
Word
0%
Excel
0%
Powerpoint
0%
SAP
0%
EXACT Synergy
0%
VerzuimXpert
0%
JOHAN
0%

Voor de dagelijkse werkzaamheden maak ik gebruik van het office pakket. Door veelvuldig gebruik van de Outlook agenda houd ik mijn planning in de gaten. Ik voer mijn taken op tijd uit. Mocht iets onverhoopt uitlopen dan communiceer ik hier op tijd over. Zo zorg ik voor hoge klanttevredenheid.

Input kan aangeleverd worden in Word, Excel en Powerpoint. Deze input verwerk ik met Adobe software om een gepersonaliseerde look and feel te geven. De ontwerpen zijn ook terug te vertalen van PDF naar Office software.

Via mijn loopbaan ben ik bekend geworden met de programma’s SAP, EXACT Synergy en VerzuimXpert. Dit zijn complexe softwaresystemen waar ik mijn weg in heb gevonden. Ik ben graag betrokken bij testfases, uitrollen van updates en het overdragen van klanten naar een nieuw softwarepakket middels een persoonlijke presentatie.

Het programma JOHAN is het laatste programma waarmee ik aan de slag ben gegaan. In dit programma kunnen particulieren enquêtes invullen. Wanneer deze ingevuld is komt hier een persoonlijk coaching advies uit voort. Ook is het bij dit programma mogelijk om video’s met sollicitatietips te bekijken. Daarnaast is er een onlineshop gebouwd waarmee deelnemers de coaching producten kunnen afnemen op basis van krediet.

Competenties

Ik streef altijd naar first-time-right. Dit betekent zo min mogelijk rework door het in één keer goed te doen.

Door mijzelf continue uit te dagen blijf ik scherp en streef ik naar persoonlijke groei en ontwikkeling.

Als persoon ben ik betrouwbaar door eerlijk en open te communiceren. Ik kom mijn woord na wanneer ik een afspraak maak. Beloof wat je doet en doe wat je belooft.

Geen vraag is mij te gek. Als ik je kan helpen dan doe ik dat graag. Heb je hulp nodig bij een stukje software dan begeleid ik je geduldig. Collega’s zien mij daarom als een goede trainer.

Ik ben sterk in mijn communicatie omdat ik veel inlevingsvermogen heb en communiceer op persoonlijk niveau. Ik hou rekening met de afspraken die ik maak. Wanneer een opdracht of situatie niet volledig duidelijk is, dan neem ik contact op met de desbetreffende persoon om de situatie te verhelderen. Dit kan zijn via telefonisch contact, maar ook via de e-mail. Zo blijft er transparantie en wordt de desbetreffende partij op de hoogte gehouden.

Zoals mijn portfolio laat zien ben ik creatief en denk ik veel in plaatjes. Ik ben graag bezig met het maken van nieuw materiaal.

Wanneer je een opdracht aan mij verstrekt kan je er zeker van zijn dat dit correct en goed uitgevoerd wordt. Wanneer er iets tegen zit dan los ik dit graag op.

Ik doe wat ik beloof. Wanneer ik een afspraak maak dan zorg ik ervoor dat ik op tijd ben.

Veel collega’s die ik heb gesproken beschrijven mij als geduldig en vriendelijk. Vooral tijdens het inwerken van nieuwe medewerkers leef ik mij in zijn/haar situatie. Ook pas ik dit toe wanneer er uitleg gevraagd wordt door nieuwe klanten. Zo creëer ik begrip en weet mijn gesprekspartner waar het op staat.

Komt er iets op mijn pad dat nog niet ontworpen of geregeld is, dan zorg ik ervoor dat het ontworpen en geregeld wordt. Kan ik het niet zelf? Dan zoek ik iemand op die kan ondersteunen.

Ik maak aantekeningen van mijn afspraken in mijn agenda, zodat ik weet wanneer ik wat moet uitvoeren. Zo kan ik goed inplannen of ik deadlines haal of indien nodig een opdracht moet verschuiven. Op deze manier houd ik orde en overzicht van de taken die van mij verwacht worden.

Als het over oplossingen gaat streef ik altijd een antwoord. Wanneer de oplossing niet voor de hand ligt denk ik out-of-the-box. Ik durf naar voren te stappen met creatieve ideeën. Ik wil mijn eigen weg zoeken en niet altijd met de kudde meegaan.

Zelfstandig kunnen werken is een groot voordeel. Echter ben ik ook groot voorstander van samenwerken. Door te sparren met collega’s en door feedback wordt mijn dienstverlening naar een hoger niveau getild.

Als je mij je opdracht geeft ga ik er mee aan de slag. Als je op de hoogte wilt blijven van de voortgang dan regel ik dat. Heb je volledig vertrouwen in me? Dan zorg ik ervoor dat dat zo blijft!

Hiernaast heb ik mijn competenties beschreven. Hiermee geef ik een korte omschrijving over mijn manier van werken.