Van studie tot werkervaring

 • 2019 - heden

   

  Medewerker communicatie en planning,

  ADEA (Amplooi), Utrecht

  Bij ADEA (Amplooi) zit ik in het hart van de organisatie. Ik maak deel uit van het communicatieteam. ADEA is recentelijk in de markt gekomen. Ik ben betrokken bij verschillende communicatieplannen en de uitwerking daarvan. Eén van de voorbeelden is een online coaching portaal.

  Daarnaast houd ik de werkvoorraad van de arbeidsdeskundigen bij en zorg ik ervoor dat klanten rapportages ontvangen. Als een opdracht wordt gegund dan zorg ik voor ruimte in de agenda zodat de klant op tijd bediend wordt.

  Vanuit de ICT afdeling word ik gevraagd voor het testen van applicaties en meedenken over verbeteringen daarvan. Mijn feedback wordt serieus genomen levert verbeteringen op.

  Mijn collega’s kennen mij als enthousiast, behulpzaam, ambitieus en gedisciplineerd.

 • 2015 - Heden

  Grafisch en interactief vormgever / eigenaar

  Vision for Media, Vianen

  Vision for Media is mijn eigen onderneming. Ik maak ontwerpen voor huisstijlen, drukwerk en online media. Mijn creativiteit kan je terugvinden in mijn ontwerpen. Klanten zien mij als een enthousiaste en creatieve vormgever. Ik heb regelmatig contact met mijn klanten tijdens de opdracht. Door te werken aan de relatie blijven klanten loyaal. Neem vooral een kijkje op mijn portfolio pagina.

   

  2015 - Heden

 • 2016 - 2019

   

  Planner, afdeling service management en planning

  Mediq, De Meern

  Mijn rol bij Mediq was planner van de verpleegkundigen. Elke dag werd de planning gemaakt voor morgen, en dat voor ruim 40 verpleegkundigen. Rekening houdend met expertises als infusen, apparatuur-instructies en stoma’s.

  Ook op de dag zelf werden aanvragen ingediend. Door overzicht te houden in de planning en te weten welke routes de verpleegkundigen reden wist ik vaak direct een oplossing om ook last-minute patiënten te bedienen.

 • 2010 - 2016

  Grafisch en interactief vormgever

  Dental Union, Nieuwegein

  Bij Dental Union was ik werkzaam op de communicatieafdeling. Samen met de online marketeer, hoofd communicatie en productmanager werden campagnes opgezet om producten en diensten op de markt te zetten. Deze campagnes waren on- en offline te vinden. Alle tandartsen en tandtechnici in Nederland kregen de folders die ik  heb ontworpen door de brievenbus.

  Mijn producten waren ontwerpen voor websites en webshops, drukwerk als folders en magazines, voorstellen van beursstands en roll-up banners en het onderhouden van social mediakanalen. Het contact met leveranciers heb ik zelf onderhouden om beeldmateriaal up-to-date te houden.

  Deze functie heb ik aangeboden gekregen als gevolg van een succesvolle stage in 2010. Ik volgde toen de opleiding marketing en communicatie aan het ROC ASA Economie Abstede in Utrecht. Ook heb ik tussen de werkzaamheden door in 2015 de opleiding voor grafisch vormgever afgerond.

   

  2010 - 2016

 • 2013 - 2015

   

  Grafisch vormgever (versneld)

  Grafisch Lyceum Utrecht, MBO

  Tussen de werkzaamheden bij Dental Union door heb ik de keuze gemaakt om de opleiding voor grafisch vormgever te volgen. Vanuit een stage voor de opleiding medewerker marketing en communicatie heb ik de functie voor vormgever bemachtigd maar was ik daar nog niet voor gekwalificeerd. Daarom heb ik deze opleiding gevolgd in een versnelde variant. Vanuit de praktijk heb ik veel ervaring opgedaan. Daardoor kon ik mij snel door de materie van de opleiding werken. Deze opleiding heb ik succesvol afgerond.

 • 2007 - 2010

  Medewerker marketing en communicatie

  ROC ASA Economie Abstede Utrecht, MHBO

  Na de middelbare school heb ik gekozen voor de richting van marketing en communicatie. Hier kregen we informatie over marketingstrategieën, communicatieplannen en het uitvoeren van marktonderzoeken. Op basis van deze uitkomsten werden rapporten opgeleverd met een advies over de aanpak. De aanpak werd gepresenteerd met promotiemateriaal. Het materiaal heb ik zelf ontworpen. Tijdens de laatste stage heb ik mij gericht op het maken van materiaal, daaruit is mijn interesse in grafisch vormgeving gegroeid. Deze opleiding heb ik succesvol afgerond.

   

  2007 - 2010